Contoh diet 1800 kalori sehari

Menu ini saya ambil dari Mingguan Wanita keluaran 27/4-03/5 untuk kita kongsi bersama sebagai panduan. Minggun Wanita banyak artikel-artikel tentang pemakanan yang anda boleh gunakan sebagai panduan.

Contoh diet 1800 kalori ini sesuai untuk mereka yang tidak membuat kerja-kerja berat dan bekerja di pejabat. Ni bukan diet untuk kurus ya tetapi untuk maintain berat yang sedia ada.

Perhatikan untuk nasi sahaja dah hampir 700 kalori sehari.Kalau anda boleh omit the rice and minum SD2, baru boleh turun berat badan anda.

Anda boleh dapatkan SD2 ini terus daripada saya pada harga istimewa untuk masa yang singkat iaitu RM120 setin jika anda beli dua tin. Kos pos ialah RM10 sahaja. Pastikan anda dapatkan Sd2 dari ajen yang sah kerana sudah ada produk SD2 yang palsu di pasaran.

Hubungi saya, Yusoff di 019-3090711 atau di 012-2947792 untuk mereka yang di kawasan Bangi,Putrajaya, Kajang, Sunway dan Petaling Jaya.

Hubungi Salina Noordin di 0133623810 jika anda di kawasan Keramat,Ampang,Hulu Kelang dan Selayang.

Advertisements

About knowledgecentre

Assalamualaikum dan Salam sejahtera Thank you and terima kasih for visiting my humble blog. Saya ialah seorang guru dan trainer bahasa Inggeris sepenuh masa semenjak 2006 tetapi saya telah berkecimpung dalam bidang latihan semenjak 1996 lagi. Buat masa ini kursus-kursus bahasa Inggeris saya dibuat di pusat latihan saya di Sunway, Petaling Jaya. Saya juga menjalankan kursus untuk syarikat-syarikat korporat dan pernah melatih pekerja-pekerja dari:- i. KWSP ii. Kementerian Kesihatan Malaysia iii. Jabatan Perangkaan Malaysia iv. FAMA v. Majlis Daerah Gombak vi. Jabatan Kesihatan Terengganu vii. Kementerian Pertahanan viii. SCA Packaging Malaysia ix. Platinum Victory Sdn. Bhd. Antara kursus-kursus yang saya tawarkan ialah:- i. Fundamentals of English Grammar ii. English grammar for business communication. iii. Basic English conversation. iv. Practising proper English at your workplace. v. Public speaking vi. Intermediate English grammar - The verb tenses Saya boleh dihubungi di cikgutuition@yahoo.com atau di 0193090711. Mohd Yusoff Noordin
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s